29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирі затримали грабіжника, який зривав золоті ланцюжки з жінок

У Житомирі затримали грабіжника, який зривав золоті ланцюжки з жінок

  • 24 червня, 2020 14:54
У Житомирі знайшли та затримали грабіжника, який посеред дня підбіг до жінки та зірвав з неї золотий ланцюжок. Про це "Журналу Житомира" повідомили у поліції Житомирської області.

"Зі слів заявниці, 27-річної місцевої жительки, вранці 23 червня вона йшла вулицею разом зі своєю дитиною, коли з-за спини до них підбіг невідомий та зірвав з її шиї золотий ланцюжок, після чого побіг у невідомому напрямку", – інформує поліція.

На місці події правоохоронці опитали очевидців та вилучили відео з камер спостереження. Це допомогло оперативникам швидко встановити особу та розшукати порушника – 22 річного житомирянина. 

Викрадене поліцейські в нього вилучили, а за подібні протиправні дії йому тепер загрожує покарання – від штрафу до 4 років ув’язнення.

Також 23 червня у Житомирі затримали 29-річного чоловіка, який обікрав підсобне приміщення багатоповерхівки. Злочинець розповів, що викрадене продав на місцевому ринку.

Нині перевіряється його причетність ще до кількох крадіжок на території обласного центру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Чоловіку загрожує покарання до 8 років ув’язнення.
Поділитись

Новини по темі: