25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Бердичеві чоловік випав з вікна п'ятого поверху під час відеостріму

У Бердичеві чоловік випав з вікна п'ятого поверху під час відеостріму

  • 22 червня, 2020 12:51
У Бердичеві з вікна 5-го поверху випав чоловік, від отриманих травм він помер. Поліцейські встановили його особу та у рамках кримінального провадження перевіряють обставини смерті. Про це "Журналу Житомира" повідомили у поліції Житомирської області.
 

"Повідомлення про подію надійшло до Бердичівського відділу поліції від медиків "швидкої". Під вікнами 5-поверхового будинку лежав чоловік, всі обставини вказували на його падіння з вікна", – інформують правоохоронці. 


Загиблим виявився 36-річним жителем Черняхівського району. Поліцейські знайшли квартиру, з вікна якої випав чоловік, і провели там обшук.
 

"Встановлено, що в цій оселі проводився відеострім за участі загиблого. В якийсь момент чоловік вийшов з кімнати. Коли інші учасники блогерського відео згадали про нього, його уже не було в квартирі", – повідомляє поліція.


Попередньо поліцейські вивчили записи відеостріму і, за наявною інформацією, падіння чоловіка могло бути нещасним випадком.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження, призначено судово-медичну експертизу. З оселі вилучено комп’ютерне та інтернет-обладнання.

Нагадаємо, раніше в Бердичеві блогер викрав чоловіка і кілька днів катував його в прямому ефірі.
Поділитись

Новини по темі: