28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Хотів налякати котів: в селі на Житомирщині чоловік підстрелив сусідку

  • 10 червня, 2020 14:18
У Брусилівському районі місцевий житель у своєму подвір’ї вистрелив з пневматичної гвинтівки  і поцілив сусідку. Жінку госпіталізували, за даним фактом відкрито кримінальне провадження, інформує поліція Житомирської області.
 

"Близько 22.20 до Брусилівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у с. Морозівці чоловік поранив з пневматичної зброї свою 54-річну сусідку. Жінка отримала травму ока. Наразі вона у лікарні", – зазначають правоохоронці.


Попередньо встановлено, що постріл з пневматичної гвинтівки здійснив 65-річний місцевий житель, який знаходився на території свого домоволодіння. За словами чоловіка, таким чином він намагався налякати котів, а в жінку він поцілив випадково. 

Зброю поліцейським чоловік видав добровільно. Попередня правова кваліфікація події -  ст.128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України. 

За подібні дії чинним законодавством передбачено покарання у вигляді громадських або виправних робіт чи обмеження волі строком до 2 років.
Поділитись

Новини по темі: