19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

На вході у житомирську лікарню встановили дезінфікуючі рамки. ФОТО

  • 5 червня, 2020 12:34
В Житомирській обласній клінічній лікарні встановлено дезінфікуючі рамки. Це зроблено задля попередження розповсюдження вірусної інфекції та підвищення рівня інфекційної безпеки.

«Обладнання представлене рамкою, яка працює згідно з принципом туманостворення. Таким чином, прохід через рамку попереджує ймовірне потрапляння вірусів в медичні приміщення за рахунок повної обробки поверхонь одягу та взуття спиртовмісним антисептиком», - розповів генеральний директор комунального некомерційного підприємства Богдан Леськів.

За інформацією обласної ради, рамки встановлено на вході в консультативно-діагностичну поліклініку та в приймальне відділення стаціонару.
 

«Робота рамки проста. Всередину заходить людина, натискає кнопку. При натисканні на кнопку відбувається розприскування дезінфікуючого розчину протягом декількох секунд. Щоби оприскування відбулось всюди, людини потрібно підняти руки і покрутитись», - розповів директор лікарні.


Туманоутворюючі рамки - вітчизняного виробництва, придбано за кошти медичного закладу. Вартість однієї дезінфекційної рамки становить майже 26 тис. грн.

Нагадаємо, через спалах коронавірусної інфекції на карантин закрили декілька відділень Житомирської обласної лікарні.





Поділитись

Новини по темі: