17 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області чоловік вкрав з кладовища хрест і здав на металобрухт

У Житомирській області чоловік вкрав з кладовища хрест і здав на металобрухт

  • 4 червня, 2020 13:56
65-річна жінка прийшла на кладовище, аби впорядкувати могили рідних, і виявила зникнення металевого хреста з місця поховання її батька. Інцидент стався днями у Романівському районі Житомирської області. Про це "ЖЖ" розповіли у поліції Житомирської області.

У ході розкриття злочину поліцейський опитав місцевих жителів, зокрема і підприємця, який займається заготівлею металобрухту. 
 

"Він повідомив, що йому принесли хрест, схожий на цвинтарний, для переробки. Чоловік, який здав метал, стверджував, що знайшов його під час прибирання на кладовищі", – зазначають правоохоронці.


Дільничний офіцер за описом встановив ймовірно причетного до правопорушення – 31-річного місцевого жителя, який веде асоціальний спосіб життя. Попередьно відомо, що чоловік витягнув хрест з могили та заніс у пункт прийому металобрухту. Таким чином він думав роздобути гроші на спиртне.

Викрадений хрест поліцейські вилучили. Нині у рамках розпочатого за ч. 3 ст. 297 триває встановлення всіх обставин події. 

"Чоловікові може загрожувати обмеження волі на строк від 4 до 5 років або позбавлення волі від 4 до 7 років", – додають у поліції.
Поділитись

Новини по темі: