29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Вбивство на Житомирщині: чоловік задушив товариша після застілля

Вбивство на Житомирщині: чоловік задушив товариша після застілля

  • 2 червня, 2020 11:58
1 червня в одному із сіл Коростенського району у будинку було виявлено тіло чоловіка із ознаками насильницької смерті. Працівники кримінальної поліції оперативно встановили та затримали підозрюваного у тяжкому злочині.

За інформацією поліції Житомирської області, загиблий – 49-річний господар обійстя. Під час огляду його тіла були виявлені поранення на обличчі та садна на шиї. Фахівці судово-медичної експертизи встановили, що причиною смерті стала механічна асфіксія – удушення.
 

"Чоловік проживав у будинку сам. Мав схильність до зловживання спиртним.  У ході першочергових заходів нам вдалося з’ясувати, з ким він спілкувався упродовж останнього часу. Під час перевірки встановленого кола осіб і вдалося викрити причетного до вбивства", – розповів начальник Коростенського ВП ГУНП Дмитро Гаращенко.




Під підозрою правоохоронців опинився 37-річний місцевий житель. Попередньо встановлено, що він певний час гостював у будинку загиблого, де чоловіки разом чаркували. Після застілля між ними, вочевидь, і виник конфлікт, наслідком якого стало позбавлення життя господаря.

Про підозрюваного відомо, що раніше він уже відбував покарання за вчинення тяжкого злочину. Після звільнення з місць позбавлення волі ніде не працював і вештався сусідніми селами у пошуках легкої наживи.

Поліцейські затримали чоловіка, під час огляду вилучені особисті речі вбитого. За позбавлення життя людини затриманому може загрожувати до 15 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: