27 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирській області послабили карантин: відкрили міжрегіональні автобусні перевезення та фітнес-центри

  • 2 червня, 2020 8:38
У Житомирській області з 1 червня послабили карантинні обмеження, зокрема відкрили міжобласне автобусне сполучення та фітнес-центри.

Про це у Facebook написав перший заступник голови Житомирської ОДА Володимир Федоренко.
 

"Комісія ТЕБ та НС Житомирської обласної державної адміністрації прийняла рішення про послаблення карантинних обмежень з 01.06.2020 на території нашої області. Ми відкриваємо регулярні/нерегулярні рейси міжміського, міжобласного та міжнародного сполучення, перевезення пасажирів залізничним транспортом", – йдеться у повідомленні.


Також дозволено відвідування навчальних закладів, роботу закладів фізичної культури та спорту, спортивних залів, фітнес-центрів, а також діяльність готелів (крім функціонування в готелях ресторанів, басейнів, спа-зон).

За словами Федоренка, температурний скринінг має проводитися всім працівникам і відвідувачам зазначених установ, при вході в приміщення і в зали повинні бути встановлені антисептики.

Крім того, допуск у приміщення дозволяється з розрахунку не більше однієї людини на 10 кв. м. У басейні на 50 м однієї доріжки можуть бути не більше 4 осіб, на 25 м - не більше двох.

Раніше повідомлялося, що з 1 червня "Укрзалізниця" почне перший етап відновлення курсування приміських поїздів в 10 областях, зокрема і на Житомирщині.
Поділитись

Новини по темі: