23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • «Спартак Арена» продовжує «тягнути» гроші з бюджету: на завершення реконструкції виділено ще 7,5 мільйонів

«Спартак Арена» продовжує «тягнути» гроші з бюджету: на завершення реконструкції виділено ще 7,5 мільйонів

  • 29 квітня, 2020 16:08
На завершення реконструкції «Спартак Арени» в Житомирі з державного бюджету України виділили ще 7,5 мільйонів гривень. 

За ці кошти тут мають завершити роботи з облаштування системи відеонагляду та освітлення, передає Житомир інфо.
 

«Зиму стадіон пережив добре, можна так сказати. Зараз працюють і співробітники стадіону, і працює підрядна організація, яка завершує будівельні роботи. Зараз чистяться трибуни, сіється трава, бо зараз саме та пора, коли це потрібно зробити. Маємо надію, що карантин закінчиться і ми стадіон відкриємо. По іншим роботам - закінчуються душові, закінчуються роздягальні, через два тижні ми їх відкриємо. Десь просіла плитка, метр-два її перекладуть і все матиме нормальний вигляд», - розповідає радник мера Олександр Черняхович.


Загальна вартість реконструкції стадіону разом із дофінансуванням складає 64 млн грн. 70% із цієї суми - кошти державного бюджету і 30% - кошти міського бюджету.
 

«Два тижні - це термін на роботи, які ми виконуємо після зими. Тут ще потрібне дофінансування даного об’єкту і нам вже підтвердили, що ці гроші ми отримаємо з державного бюджету. Це буде 7,5 млн грн, які підуть на обладнання, на систему відеонагляду, на освітлення. Були пропозиції для забезпечення охорони правопорядку. Усі ці роботи також включені до проєкту і вони будуть профінансовані з державного бюджету. Все, що пов’язане з державним бюджетом - важко робити прогнози, але чекаємо, що за місяць, може півтора вони будуть. По суті підрядник вже за свій кошт на 40-50% виконав ці роботи, але поки не можна йому їх профінансувати, бо поки цих грошей ще немає», - каже Олександр Черняхович.


Нагадаємо, реконструкція міського стадіону «Спартак» почалася в березні 2018 року. Стадіон офіційно відрили 22 серпня 2019 року. На момент відкриття на роботи було витрачено близько 45 млн гривень. Стадіон є базою для футбольної школи «Полісся», а також «домом» для ФК «Полісся».
Поділитись

Новини по темі: