24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Нарколабораторія в сумці: полісмени вилучили у чоловіка обладнання для виробництва мета. ФОТО

Нарколабораторія в сумці: полісмени вилучили у чоловіка обладнання для виробництва мета. ФОТО

  • 27 квітня, 2020 15:57
В селі Зарічани Житомирського району під час обшуку в одному з будинків правоохоронці виявили обладнання, яке використовують для виготовлення наркотичних речовин.

"Перевіряючи інформацію про ймовірну причетність 26-річного молодика до незаконних оборудок з наркотиками, поліцейські провели за місцем його проживання слідчі дії. У результаті знайшли сумку з специфічним набором інструментів та лабораторного посуду: скляні колби, трубки, шприци та  ємності. Частина з них містили рідини жовтого кольору, інші – залишки порошку", – інформує поліція Житомирської області.

Правоохоронці зазначають, що виявлене обладнання може свідчити про використання його для виготовлення наркотичних речовин, як то амфетамін.

Усе вилучене було направлено для подальшого дослідження до експертно-криміналістичного центру МВС.  

"Попередня правова кваліфікація події - ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність від штрафу до 3-річного ув’язнення", – додають у поліції.



Поділитись

Новини по темі: