16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • Сьома смерть від коронавірусу. В лікарні на Житомирщині помер 55-річний чоловік

Сьома смерть від коронавірусу. В лікарні на Житомирщині помер 55-річний чоловік

  • 23 квітня, 2020 11:26
23 квітня на Житомирщині зафіксовано сьомий летальний випадок від коронавірусної інфекції. Від цього захворювання помер 55-річний житель області з Малина. Це першиий летальний випадок в Малинському районі.

Про це повідомив голова ОДА Віталій Бунечко під час щоденного брифінгу щодо ситуації з коронавірусної інфекцією на території області.

За словами начальника управління охорони здоров’я ОЛА Миколи Суслика, чоловік захворів ще 10 квітня, 13 звернувся до лікарів і цього ж дня був госпіталізований. 15 квітня ПЛР-дослідження підтвердили діагноз – виявили коронавірус в організмі. 

Пацієнт мав супутні патології, і весь час був на стаціонарному лікуванні. 23 квітня зранку його стан різко погіршився. Лікарі намагалися зробити все, аби врятувати життя, але хвороба виявилась сильнішою.

Нагадаємо, що перший летальний випадок від COVID-19 зареєстрований на Житомирщині в Радомишлі 13 березня, ще три летальні випадки пізніше сталися у Бердичеві, і 19 та 20 квітня померли двоє жителів Черняхівського району. Таким чином в області зафіксовано вже 7 летальних випадків від цього захворювання.

Как сообщал «Журнал Житомира», станом на ранок, 23 квітня, на Житомирщині вже підтверджено 304 випадки COVID-19
Поділитись

Новини по темі: