27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Лiсову пожежу повністю загасили: вона вирувала на півночі Житомирської області 10 днів

Лiсову пожежу повністю загасили: вона вирувала на півночі Житомирської області 10 днів

  • 15 квітня, 2020 8:55
У Житомирській область повністю ліквідована масштабна пожежа, яка вирувала у Народицькому районі на території трьох лісництв. Про це "Журналу Житомира" повідомили у Держслужбі України з надзвичайних ситуацій.

"Пожежа на території Народицького, Кліщівського та Базарського лісництв Народицького ДП "Народицький СЛГ" ліквідована. Підрозділи ДСНС області, які з 4 по 14 квітня залучалися в допомогу лісівникам на гасіння цієї пожежі, повертаються до місць постійної дислокації", – йдеться у повідомленні.

На місці події працівники спецлісгоспу проводять патрулювання та контроль за територіями і масивами, на яких у ці дні вирували пожежі.

Нагадаємо, лісова пожежа виникла 4 квітня через перекидання вогню із палаючої сухої трави. 9 квітня пожежу вдалося локалізувати. На ліквідації пожежі було задіяно понад 1000 осіб лісової охорони, понад 200 рятувальників, 170 одиниць пожежної та пристосованої техніки державних лісогосподарських підприємств,  53 одиниці пожежної техніки Управління ДСНС у Житомирській області. До гасіння у Народицькому районі залучалася навіть авіація.
Поділитись

Новини по темі: