19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На Житомирщині локомотив збив чоловіка, який прогулювався по рейках

На Житомирщині локомотив збив чоловіка, який прогулювався по рейках

  • 8 квітня, 2020 15:34
У Житомирській області на залізниці загинув чоловік. Подія сталася уночі 8 квітня на 332 кілометрі залізничної дороги у Новоград-Волинському районі.

"За попередньою інформацією, близько 02:45 локомотив, що рухався у напрямку с. Вершниці, здійснив наїзд на чоловіка, який перебував на залізничних коліях", – інформує ГУНП Житомирської області.

Унаслідок зіткнення 34-річний звягельчанин від отриманих травм помер на місці.

Нині слідчі місцевого відділу поліції встановлюють усі причини та обставини події в рамках розпочатого кримінального провадження.



Водночас правоохоронці закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці. Зокрема, переходьте залізничні колії тільки в установлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди, тощо). На станціях, де немає мостів і тунелів, залізничні колії слід переходити по спеціальних настилах, біля яких встановлені покажчики «Перехід через колії».

Перед тим, як увійти в небезпечну зону, упевніться у відсутності потяга. Стежте за звуковими сигналами, що подаються з локомотива, електропоїзда тощо при наближені до перону чи платформи та подбайте про безпечну відстань під час проходження потяга.
Поділитись

Новини по темі: