27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Сімейна сварка: на Житомирщині хлопець з сокирою накинувся на своїх батьків

Сімейна сварка: на Житомирщині хлопець з сокирою накинувся на своїх батьків

  • 7 квітня, 2020 10:55
Під час сімейної сварки 20-річний хлопець схопив сокиру і накинувся на своїх батьків. Інцидент стався 5 квітня у селі Табори Баранівського району. Про це "Журналу Житомира" повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.

"У будинку, де розгортались події, проживає подружжя та двоє синів. Тієї ночі вдома був старший з них. Близько півночі 5 квітня він викликав екстрену медичну допомогу для травмованих батьків. Поліцейські встановили, що між рідними виник конфлікт на побутовому грунті. У розпалі емоцій від звинувачень, що лунали на його адресу, син схопився за сокиру", – говорять у поліції.

У результаті у батька діагностовано відкриту черепно-мозкову травму, а у матері – травму ока. Обох госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні. 6 квітня 41-річний чоловік від отриманих ушкоджень помер.
 

"Усі обставини події, зафіксовані на місці, вказують на причетність хлопця до неї, хоча спочатку він стверджував протилежне. Мовляв, коли повернувся додому, то застав батьків у такому стані. Однак під впливом зібраних доказів та, заплутавшись у власних словах, парубок таки розповів, що відбулось", – прокоментував начальник Баранівського відділення поліції Анатолій Корнієць.


Підозрюваного затримано. Відповідно до законодавства за подібні дії визначено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.
Поділитись

Новини по темі: