18 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомирщина отримала від АТБ майже 24000 продуктових наборів: їх роздадуть нужденним

  • 6 квітня, 2020 16:33
Житомирщина отримає майже 24000 продуктових наборів, які роздадуть соціально незахищеним жителям області. Протягом 3-5 квітня вже роздали партію з майже 4000 продуктових наборів у Овруцькому, Малинському, Бердичівському, Коростенському, Новоград-Волинському, Ємільчинському та Житомирському районах.

Як розповіли «Журналу Житомира» в ОДА, до продуктового набору входять: цукор, сіль, чай, печиво, макарони, крупи, олія, лимон, засоби гігієни. Кожен пакунок важить близько 8 кг.

Пакунками забезпечуватимуть найбільш вразливі верстви населення, які перебувають на обслуговуванні в територіальних центрах соціального обслуговування та центрах соціальних послуг:
 
  • громадяни віком 80 років та старше;
  • громадяни похилого віку, які потребують догляду;
  • особи з інвалідністю.

Продуктові набори для соціально незахищених громадян – це спільний благодійний проєкт національної мережі продуктових магазинів АТБ-Маркет та Міністерства соціальної політики України.

Нагадаємо, у Житомирі сформували 16000 продовольчих наборів, які розвозять соціально незахищеним категоріям громадян. Таким чином житомирян підтримують в період суворого карантину.

Поділитись

Новини по темі: