28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Засновник банку «АВАЛЬ» Федір Шпиг загинув у ДТП під Житомиром

Засновник банку «АВАЛЬ» Федір Шпиг загинув у ДТП під Житомиром

  • 31 березня, 2020 20:00
Засновник банку "Аваль" Федір Шпиг сьогодні загинув у ДТП на трасі Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі Житомирської області.

"Мерседес" підприємця не впорався з керуванням і вилетів у кювет. Федір Шпиг і його водій загинули, ще одна пасажирка перебуває в лікарні у важкому стані. Про це «Журналу Житомира» повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

ДТП сталася близько 14 години на 215-му кілометрі траси Київ-Чоп біля с. Романівка Новоград-Волинського району Житомирської області.

За попередніми даними, "Мерседес", у якому їхав бізнесмен, не впорався з керуванням, вилетів у кювет і зайнявся. Шпиг і його водій загинули на місці. Ще одну пасажирку доставлено ​​в лікарню Новоград-Волинська. Її стан лікарі оцінюють як важкий.

Федір Шпиг - банкір, підприємець, громадський діяч. Засновник банків "Аваль" і "Престиж", холдингу "Молочний альянс" (торгові марки "Славія", "Молочний Шлях", "Здорово" і "Яготинське"). Депутат Верховної Ради 3, 4 і 5. Федір Шпиг був заслуженим економістом України. Нагороджений орденом "За заслуги" 3, 2 і 1 ступеня.

Як повідомляв «Журнал Житомира», 29 березня 2020 року на майдані Смолянському в Житомирі водій мотоцикла Yamaha, 28-річний житомирянин в’їхав у бетонний стовп. Від отриманих травм чоловік помер у лікарні.
 

Поділитись

Новини по темі: