25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі рейдові групи поліції перевіряють дотримання магазинами вимог карантину. ФОТО

У Житомирі рейдові групи поліції перевіряють дотримання магазинами вимог карантину. ФОТО

  • 27 березня, 2020 14:50
Поліцейські проводять рейди по магазинам та торгівельним комплексам Житомира для перевірки дотримання їх працівниками та покупцями встановлених правил та обмежень. Як повідомили "Журналу Житомира" у поліції, рейдові групи моніторять ситуацію як у великих супермаркетах, так і малих магазинчиках. 
 

"У першу чергу, увага звертається на наявність у працівників засобів індивідуального захисту та постійне їх використання у ході роботи, а також кількість покупців у приміщенннях, дотримання ними встановлених у зв’язку з карантином правил", - прокоментував заступник начальника ГУНП Артем Лисогор.


Під час чергового моніторингу 26 березня правоохоронці оформили 3 адміністративні протоколи за порушення норм карантину.

"Поліцейські виявили продавців, які не використовували під час обслуговування покупців одноразові рукавички, тим самим наражаючи себе на інших на можливу небезпеку. В усіх випадках були оформлені адміністративні матеріали за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - інформують правоохоронці.

Загалом з початку карантину в Житомирській області поліцейські склали 34 протоколи за ознаками вказаного правопорушення, найбільше у Житомирі, Житомирському районі та Новограді-Волинському. 









Поділитись

Новини по темі: