20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Малинський ринок у Житомирі продовжить працювати, проте лише для оптовиків

Малинський ринок у Житомирі продовжить працювати, проте лише для оптовиків

  • 24 березня, 2020 13:57
У Житомирській ОДА провели нараду з власником Малинського ринку та начальником ГУНП у Житомирській області з приводу роботи ринку. Точки роздрібної торгівлі мають бути закритими і надалі працюватиме тільки оптовий ринок. 

Про це голова ОДА Віталій Бунечко розповів у коментарі сайту Житомир інфо.
 

«Ми вчора спілкувалися довго з власником Малинського ринку, пояснили ситуацію, дуже детально все пояснили. Оперативним штабом прийнято рішення, що Малинський ринок буде працювати виключно, як оптовий ринок. Будуть тільки заїжджати оптовики, ми не побачимо там бабусь з авоськами, які будуть ходити і перебирати яблука руками. Ми маємо розуміння, що дуже багато продуктових магазинів там закуповуються. Вся відповідальність лежить на власнику. Нам не цікаво, що там якийсь магазинчик відкрився. Я точно можу вам сказати, що ні про гроші, ні про що мова не йшла, виключно про безпеку громадян і точно ніхто там не закривав задля того, щоб відкрити. Пояснили власнику, що вся відповідальність лежить на ньому», – повідомив голова облдержадміністрації. 


Придбати продукти на ринку зможуть лише оптовики. За порушення правил власника оштрафують, а ринок можуть закрити.

«Ми розуміємо потребу громадян в тих продуктах, які потім будуть продаватися в крамницях продуктових. Держпродспоживслужба розробить алгоритм. Обробляються автомобілі, які туди заїжджають, антисептичні заходи там проводяться, всі забезпечені масками. У випадку недотримання хоч одного правила, ми ринок одразу закриємо. Це стосується всіх оптових ринків», – зазначив Віталій Бунечко.

Як повідомлялося, 23 березня в Житомирі по вулиці Малинській утворився корок з десятків автомобілів - всі вони намагалися потрапити на оптовий ринок.
Поділитись

Новини по темі: