29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Забрали документи і гроші: в Житомирі банда підлітків побила і пограбувала чоловіка

Забрали документи і гроші: в Житомирі банда підлітків побила і пограбувала чоловіка

  • 20 березня, 2020 18:12
У Житомирі поліція знайшла за затримала банду молодиків, яка пограбувала чоловіка. Грабіж стався ввечері 13 березня на одній з вулиць міста. Загальна сума збитку склала близько 20 тисяч гривень.
 

"13 березня до Житомирського відділу поліції звернувся 24-річний житель с. Вереси із повідомленням про вчинений відносно нього злочин. За словами чоловіка, близько 22.30 у м. Житомирі на одній з вулиць його побила компанія незнайомих молодиків, які відібрали особисті речі, документи та гроші", – повідомили в ГУ Національної поліції в Житомирській області.


Правоохоронцям вдалося встановити особи нападників та затримати їх. Грабіжниками виявилися місцевими жителями, найстаршому з яких 20 років, двом іншим – по 17.
 

"Парубки раніше уже потрапляли в поле зору поліції. На даний час вони є фігурантами ще одного кримінального провадження", - розповів начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко.


Свою вину молодики визнали. Наразі встановлюється місцезнаходження відібраних у потерпілого речей. За подібні протиправні дії чинним кримінальним законодавством передбачено покарання у вигляді ув’язнення на строк від 4 до 6 років.
Поділитись

Новини по темі: