25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області під час полювання підстрелили браконьєра. ФОТО

У Житомирській області під час полювання підстрелили браконьєра. ФОТО

  • 20 березня, 2020 11:58
  • 2
20 березня уночі до лікарні було госпіталізовано 35-річного чоловіка із пораненням черевної порожнини. Як виявилося, поранення він отримав під час незаконного полювання на території Пулинського району Житомирщини. Про це "ЖЖ" повідомили у ГУ Нацполіції.

Правоохоронці встановили, що потерпілий разом з 45-річним товаришем уночі поїхали у ліс неподалік с. Новий Завод, де мали на меті вполювати звіра. 
 

"Потерпілий залишився поблизу автомобіля, а його товариш з мисливською зброєю пішов у гущавину лісу. Через якийсь час пролунав постріл. Куля пробила лобове скло транспортного засобу та, ймовірно, зрикошетила у чоловіка, який знаходився поряд", – говорять у поліції.


Нині усі ці обставини перевіряються у рамках розпочатого кримінального провадження. Попередня кваліфікація події – необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження (ст. 128 ККУ). 

Наразі вилучено зброю, пристрій для нічного бачення, якими користувався один з чоловіків, а також автомобіль.







Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Олександр Скрипець
20 березня, 2020 21:26:56

Справа в тому що не під час полювання! <br /> Бо полювання заборонено! <br /> А під час браконьєрства!

Михаил Артеменко
23 березня, 2020 11:39:24

Виправте в заголовку «полювання» на браконьєрство! Це два різні поняття! <br /> І не «вполювати звіра», а незаконно добути! <br /> Браконьєрство то є зло.