28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Водії без масок і забиті маршрутки: у Житомирі влаштували перевірку громадського транспорту. ФОТО

Водії без масок і забиті маршрутки: у Житомирі влаштували перевірку громадського транспорту. ФОТО

  • 19 березня, 2020 13:03
  • 1
19 березня у Житомирі провели рейдову перевірку громадського транспорту. До перевірки долучилися представники управління транспорту міської ради, патрульної поліції та Укртрансбезпеки.

Як повідомили "Журналу Житомира" в мерії, рейдова група перевіряла дотримання санітарного стану в салонах ТЗ та виконання вимог Кабміну, які стосуються обмежень кількості пасажирів. Було перевірено 56 транспортних засобів (маршрути №44, 25, 4, 3, 26, 147, 110, 126). 
 

"Перевіркою встановлено, що салони автобусів дезінфікуються щоденно та проводиться вологе прибирання. Випуск транспорту здійснюється у плановому режимі. В електротранспорті також здійснюється перевезення пасажирів до 10 осіб", – інформує міська рада.


У годину пік на перевірених автобусах спостерігалося перевищення перевезення понад 10 пасажирів. Такі водії отримали перші попередження.

Також з виявлених недоліків: не у всіх водіїв громадського транспорту та кондукторів у електротранспорті є захисні маски.













Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

akiyoshi
19 березня, 2020 16:35:32

Чому не перевіряються заклади громадського харчування?Чому сьогодні о 12 годині на Грушевського (навпроти 103 будинку)продовжують продавати пиріжки?Чи на них не діє заборона? <br /> І черга наших &quot;сідомих&quot; громадян, які навіть маску не потурбувались одягти, я вже мовчу про відстань у 1,5 -2 метри...