20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Один з нічних клубів Житомира не закрили на карантин: проти власників відкриють кримінальну справу

Один з нічних клубів Житомира не закрили на карантин: проти власників відкриють кримінальну справу

  • 16 березня, 2020 11:49
У Житомирі збираються відкрити кримінальну справу проти власників нічного клубу, які не дотрималися рішення про карантин й не закрили свій заклад.

Про це 16 березня у коментарі сайту Житомир інфо повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«У Житомирі сьогодні буде відкрита перша кримінальна справа проти власників нічного клубу. Мова йде про нічний клуб Miami. Його власники мало того, що не закрили заклад, а ще й викладали у Facebook фото і хизувалися тим, що в них власні методи боротьби з коронавірусом», – сказав Сергій Сухомлин.


 
За його словами відповідна комісія та поліція зафіксували факт роботи нічного клубу, склали відповідний протокол і справа буде передана для відкриття кримінального провадження.

Як стало відомо «Журналу Житомира», сьогодні 16 березня відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету, під час якого посилять обмежувальні заходи у місті: планується закриття усіх кафе, барів, та магазинів, крім продуктових та аптек.

Нагадаємо, з 12 березня для запобігання занесення та поширення коронавіруса навчальні і розважальні заклади Житомира закриті на карантин. 13 березня всі кінотеатри в Житомирі було закрито.
Поділитись

Новини по темі: