28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Перша смерть від коронавірусу: поліція патрулює місця проживання рідних жінки, рятувальники проводять дезінфекцію

Перша смерть від коронавірусу: поліція патрулює місця проживання рідних жінки, рятувальники проводять дезінфекцію

  • 13 березня, 2020 18:02
У місті Радомишль Житомирської області поліція "охороняє правопорядок" поблизу місць проживання рідних жінки, яка померла від коронавірусу. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУНП у Житомирської області.
 

"Поліція забезпечує правопорядок, у тому числі забезпечує охорону правопорядку поблизу місць проживання жінки та її рідних. Якщо ми говоримо про функції поліції, то під охорону беруться певні особи за певних обставин. Тут не йдеться про фізичну охорону осіб. Тут йдеться про забезпечення правопорядку. І поліція працює поблизу місць проживання рідних жінки. Ніяких підстав для паніки або якихось протиправних дій", – повідомили у пресслужбі.


Також у поліції додали, що вони не пропонували рідним померлої жінки охорону, а лише забезпечують публічну безпеку та порядок у межах своїх повноважень.

Тим часом рятувальники провели знезараження об'єктів у Радомишлі, де раніше перебувала інфікована короновірусом жінка. Зокрема, проведено знезараження автовокзалу та церкви.

Як повідомляв "Журнал Житомира", в Україні від коронавірусу померла перша людина – це 71-річна пацієнтка з Радомишля. Відомо, що жінка повернулася з Польщі, гостювала у родичів у Львові, а потім повернулася додому в Радомишль. Вранці 13 березня у пенсіонерки погіршився стан і її підключали до апарату штучної вентиляції легенів.
Поділитись

Новини по темі: