24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Скасований ремонт: водоканал повідомив, коли на вулицях Житомира відновлять дорожнє покриття

Скасований ремонт: водоканал повідомив, коли на вулицях Житомира відновлять дорожнє покриття

  • 12 березня, 2020 16:22
Заплановане на 12 березня відключення води у Житомирі перенесли. Водопостачання мали призупинити у зв'язку з заміною запірної арматури, проте через карантин роботи призупинили. Про це "ЖЖ" повідомляє комунальне підприємство "Житомирводоканал".
 

"До закінчення карантину (орієнтовно до 3 квітня) роботи із заміни запірної арматури виконуватись не будуть. Планувалось провести заміну 8 засувок в центральній частині міста, однак ми змушені були перенести проведення цих робіт", – інформує КП.


На підприємстві пояснюють, заміна 8 засувок мала покращити тиск води в центральній частині міста. Без цих робіт нормалізація тиску води неможлива, бо зношені засувки "сідають", заклинюють і не дають змогу воді рухатись з нормальним тиском.

"Житомирводоканал" також повідомив, що сьогодні на вулицях міста закриють колодязі, які були розкопані для проведення робіт.

"Ми покладемо дорожні плити, які засиплемо зрізаним асфальтом. Повне відновлення дорожнього покриття буде зроблено лише після проведення робіт із заміни запірної арматури", – зазначають комунальники.
Поділитись

Новини по темі: