29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі водій легковика скоїв ДТП: алкоголь в його крові в 11 разів перевищував допустиму норму

У Житомирі водій легковика скоїв ДТП: алкоголь в його крові в 11 разів перевищував допустиму норму

  • 12 березня, 2020 14:29
У Житомирі 11 березня на Київському шосе зіткнулися Opel та Toyota. В результаті аварії ніхто не постраждав, проте один з водіїв знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Про це "Журналу Житомира" розповіли у патрульній поліції Житомирської області.
 

"Подія трапилася близько 22-ї години на Київському шосе. Інспектори патрульної поліції встановили, що 27-річний водій, керуючи автомобілем Opel, не вибрав безпечної швидкості руху та не дотримався безпечної дистанції, внаслідок чого скоїв зіткнення з автомобілем Toyota. Під час спілкування з винуватцем ДТП, інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння", - йдеться у повідомленні.


Громадянин повідомив патрульним, що дійсно вживав алкоголь, але вже після вчинення дорожньо-транспортної пригоди через те, що дуже нервував.

Патрульні поліцейські запропонували чоловіку пройти тест на визначення вмісту алкоголю в крові за допомогою приладу драгер, на що він погодився. Алкотест показав – 2,09 проміле алкоголю в крові, що у 11 разів перевищує допустиму норму.

На горе-водія автомобіля Opel інспектори склали протоколи за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що призвело до дорожньо-транспортної пригоди) та частина 4 ст.130 КУпАП (Вживання водієм транспортного засобу після скоєння ДТП алкогольних напоїв).
Поділитись

Новини по темі: