29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Спіймали на гарячому: в Житомирі полісмен вимагав хабар за повернення вилученої машини

Спіймали на гарячому: в Житомирі полісмен вимагав хабар за повернення вилученої машини

  • 10 березня, 2020 8:28
У Житомирі інспектора патрульної поліції викрито на одержанні хабара. За інформацією прокуратури області, правоохоронець за кругленьку суму обіцяв чоловікові повернути з штрафмайданчику його авто.

"Інспектор підрозділу патрульної поліції вимагав неправомірну вигоду на суму 500 доларів США від місцевого жителя за повернення йому автомобіля, вилученого унаслідок скоєння дорожньо-транспортної події", – повідомляє прокуратура.

Службову особу викрито у Житомирі безпосередньо на штрафмайданчику поліції, де зберігаються вилучені автомобілі, відразу після одержання ним частини неправомірної вигоди на суму 2600 грн.
 

"Неправомірну вигоду вилучено, інспектора патрульної поліції затримано у порядку ст. 208 КПК. Наразі вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, застосування запобіжного заходу та відсторонення від посади", – додає відомство.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням) проводить ТУ ДБР, розташоване у Хмельницькому.
Поділитись

Новини по темі: