23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • В Житомирі вночі спалили Range Rover очільниці культури Ілоні Колодій

В Житомирі вночі спалили Range Rover очільниці культури Ілоні Колодій

  • 7 березня, 2020 10:40
Сьогодні в Житомирі, вночі, біля третьої години, свідки бачили чоловіка, який облив чимось і підпалив машину нової начальниці управління культури Житомирської міської ради Ілони Колодій.

Палій був явно не професіоналом в цій справі, адже свідки бачили, що у нього теж загорівся рукав куртки. Новенький RANGE ROVER EVOQUE вартістю понад 1 мільйон гривень відновленню не підлягає.

Зараз працюють криміналісти на місці події, написано заяву. Подія відбулася біля квартири, де живе Ілона Колодій, на вулиці Чуднівській. Крім помсти за професійну діяльність, зараз жодної версії немає.

Нагадуємо, що Ілона Колодій тільки призначена на посаду. 5 лютого 2020 року розпорядженням №89 пані Ілону було призначено начальником управління культури Житомирської міської ради, проте з випробувальним терміном у 2 місяці на новому місці.

Зазначимо, що на посаду жінку було призначено за конкурсом, з посадовим окладом згідно зі штатним розписом. Контроль за виконанням цього розпорядження буде виконувати заступниця мера Сухомлина – Марія Місюрова.

За чутками в самій міській раді, саме після призначення Ілони Колодій на посаду почався великий «кіпеш» з боку секретаря міськради, яка в будь-який спосіб забажала повернути собі контроль за сектором культури, адже, також за чутками, мала «свій інтерес» з цього. До того ж, всупереч логіці, Наталію Чиж знову було призначено головою оргкомітету з проведення Великодня в Житомирі.

Таким чином, у більшості учасників нашого ранкового бліц-опитування, все зводиться до бізнес-розбірок, адже поява Ілони Колодій поламала деякі попередні схеми постачання послуг та організації свят в Житомирській міській раді.

Чекаємо на коментар представників поліції та просимо свідків події допомогти слідству. Але те, що це не випадкове хуліганство, сумніві не викликає… Давно в нашому місті не палили машини через бізнес-розбірки в міській раді.

Руслан Мороз, газета 20 хвилин 






Новий RANGE ROVER EVOQUE Ілона Колодій отримала в подарунок від чоловіка
Поділитись

Новини по темі: