25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • На найближчій сесії Житомирської облради депутати розглянуть майже 100 питань

На найближчій сесії Житомирської облради депутати розглянуть майже 100 питань

  • 3 березня, 2020 11:13
Депутати Житомирської обласної ради завершили підготовку до чергової сесії. Президія затвердила порядок денний 30-ї сесії обласної ради сьомого скликання.

Як повідомили «Журналу Житомира» в облраді, всього на розгляд чергової сесії вноситься майже 100 питань, що були розглянуті та опрацьовані на засіданнях відповідних профільних комісій.

Серед питань, над якими працюватимуть депутати: затвердження звіту голови обласної державної адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2019 рік, внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік, затвердження Програм розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств обласної ради, комунальні та кадрові питання тощо.

Також депутати планують проголосувати декілька звернень до центральних органів влади, зокрема щодо зменшення розміру грошової застави на місцевих виборах, щодо недопущенням звуження повноважень органів місцевого самоврядування у сфері надрокористування, щодо створення (відновлення) Міністерства аграрної політики України тощо.

30-я сесія обласної ради запланована на 5 березня. Розпочнеться засідання сесії о 10 годині.
Поділитись

Новини по темі: