20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • «Крошня - це не гетто!» Житомиряни через петицію вимагають повернути тролейбусні маршрути

«Крошня - це не гетто!» Житомиряни через петицію вимагають повернути тролейбусні маршрути

  • 28 лютого, 2020 8:55
З 27 лютого у Житомирі маршрут тролейбусу №4 Крошня-Космонавтів був скорочений до майдану Привокзального, а маршрут №12 Крошня-Центр взагалі скасували

В онлайн-системі міськради з'явилася петиція від житомирянки, яка вимагає повернути скасовані маршрути. 

Серед головних аргументів автора петиції – кількість будинків у районі зростає, а кількість транспорту скорочується. Також житомирянка робить акцент на тому, що після скасування тролейбуснів маршрутів пасажиропотік перейшов на маршрутки і тепер прибутки отримує приватний підприємець, а не місто.
 

"Як місцевим мешканцям з таким великим пасажирообігом у межах району та по місту, в цілому, дістатись на роботу зранку, якщо кількість зведенних багатоповерхівок зростає, а транспорту - скорочується?! Як тепер бути школярам,студентам та бідним пенсіонерам,у разі необхідності дістатися в центр?Йти туди пішки?! Бідним дідусям і бабусям, що рахують копійки, йти пішки 4 кілометри,попри хворобу і втому? Вони й так мали єдину жалюгідну подачку від влади у вигляді цього безкоштовного проїзду - а тепер і цього не буде! Яким чином економіка Житомира зазнає покращення, якщо кількості транспорту поменшає, а весь тиск пасажирів припаде на 110 автобусний маршрут? Адже до того були зняті 53 та 53-а маршрут,зокрема. Невже це призведе до економічного росту лише господаря 110 маршруту? А влада подумала про людей? Крошня - це не гетто, це не резервація, там також живуть люди!!! Я проти того, щоб район Крошня відокремлювали від міста та вилучали з ходу маршрути!", - йдеться у тексті петиції.


Підтримати ініціативу можна за посиланням. Щоб петицію розглянули в мерії, вона повинна зібрати 300 підписів за 30 днів.
Поділитись

Новини по темі: