25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

На трасі під Житомиром Toyota збила пішохода

  • 27 лютого, 2020 10:33
На автотрасі у Житомирському районі ввечері 26 лютого Toyota збила пішохода. Дорожньо-транспортна пригода сталася в с. Станишівка.

"Водій автомобіля Toyota Camry, 41-річний житель Житомирського району, рухаючись у напрямку обласного центру, здійснив наїзд на пішохода, який перетинав дорогу", - повідомили в ГУ Нацполіції.

Пішохід, 36-річний житомирянин, отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до Житомирської райлікарні. Нині триває з’ясування причин та обставин події.

Нагадаємо, 25 лютого у передмісті Житомира сталася схожа ДТП: позашляховик збив хлопця, який переходив дорогу.

Поліція вкотре закликає до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Пам’ятайте: темна пора доби є одним із чинників, що підвищує ризик потрапляння у ДТП. Водіям необхідно бути вкрай уважними та обирати таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

"Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно на дозволяючий сигнал світлофора та у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не виходьте на автошлях раптово, з-за припаркованого автотранспорту та інших перешкод. Пам’ятайте, що навіть при невеликій швидкості руху водій не здатен миттєво зупинити автомобіль, відтак ступаючи на автошлях, переконайтеся, що керманичі транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри", - закликає поліція.
Поділитись

Новини по темі: