29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Курйоз на Житомирщині: чоловік викрав авто, щоб доїхати до клубу, але загруз у багнюці

Курйоз на Житомирщині: чоловік викрав авто, щоб доїхати до клубу, але загруз у багнюці

  • 26 лютого, 2020 11:52
У Житомирській області з території підприємства вкрали мікроавтобус Ford. Згодом стало відомо, що авто викрали, щоб дістатися до клубу. Як повідомили "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції Житомирської області, події розгорталися в Любарському районі вночі 25 лютого.

Знайти викрадача допомогли камери відеоспостереження, встановлені на підприємстві.
 

"Під час перегляду записів з камер відеоспостереження поліцейські з’ясували, що подія сталася близько 1:00. Також у ході першочергових заходів вони встановили й особу викрадача – 23-річного місцевого жителя", - інформує поліція.


Уже за кілька годин правоохоронці виявили мікроавтобус на полі неподалік с. Стовпів Чуднівського району. Підозрюваного у вчиненні правопорушення поліцейські знайшли у селі поруч. Його доставили до відділку поліції. 

Молодик пояснив, що вночі вирішив поїхати в клуб у сусідній район. Щоправда, заблукав, а згодом і взагалі загруз у полі. Покинув автомобіль та пішов шукати допомогу, щоб витягнути транспортний засіб на дорогу.

Нині триває подальше досудове розслідування. Чоловікові може загрожувати штраф до 1200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 3 до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк.
Поділитись

Новини по темі: