29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Кабмін перегляне рішення: житомирська лікарня може стати опорною

Кабмін перегляне рішення: житомирська лікарня може стати опорною

  • 25 лютого, 2020 14:04
Житомирську міську лікарню №2 і ще 3 лікарні області можуть включити до переліку опорних лікувальних закладів області. Про це 25 лютого заявив міський голова Сергій Сухомлин.

За його словами, відповідне питання було розглянуто під час наради за участі заступника міністра охорони здоров'я Дмитра Коваля та представників НСЗУ.

"За результатами наради заступник міністра дав роз’яснення, що перелік неостаточний і за дорученням Олексія Гончарука його переглядатимуть найближчим часом. Було запропоновано додати до списку опорних ще 4 медичних заклади у Житомирській області, зокрема й Лікарню №2 ім. В.П. Павлусенка", - повідомив у Facebook мер Житомира.

Як повідомляв "Журнал Житомира", Житомирська міська лікарня №2 імені Павлусенка, незважаючи на друге місце у рейтингу USAID, не потрапила до переліку опорних лікарень району. У зв'язку з цим лікарню можуть позбавити деяких функцій. 20 лютого депутати на позачерговій сесії міськради направили в Кабмін звернення з вимогою включити лікарню до переліку опорних.
Поділитись

Новини по темі: