29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Сухомлин терміново скликає позачергову сесію. Головне питання – міська лікарня №2

Сухомлин терміново скликає позачергову сесію. Головне питання – міська лікарня №2

  • 20 лютого, 2020 14:01
Міський голова Житомира Сергій Сухомлин скликав позачергову сесію міської ради з приводу ситуації, що склалася навколо міської лікарні №2. Про це мер міста заявив на своїй сторінці в Facebook.

"Терміново збираю позачергову сесію по питанню Лікарні №2 ім. В.П. Павлусенка. Будемо звертатися до Кабінет Міністрів України, Міністерство охорони здоров'я України, Житомирська ОДА та народних депутатів Кузьміних Сергій і Ігор Герасименко щодо перегляду переліку опорних закладів охорони здоров‘я у Житомирському госпітальному окрузі", - повідомив Сухомлин.

За його словами, навколишні ОТГ та сільські ради готові надати свої звернення.
 

"Лікарня №2 дуже важлива для нас. Вона чудово оснащена, ми плануємо її розвивати і надалі. Тож на сесії пропонуватиму депутатам виділити кошти на придбання сучасного ангіографа. Сподіваюся, нас почують", - заявив міський голова Житомира.


Як повідомляв "Журнал Житомира", Житомирська міська лікарня №2 імені Павлусенка, незважаючи на друге місце у рейтингу USAID, не потрапила до переліку опорних лікарень району. Міськлікарню закривати не збираються, але можуть позбавити деяких функцій.
Поділитись

Новини по темі: