18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У гідропарку для житомирян готують свято: два дні проводитимуть зиму і зустрічатимуть весну

У гідропарку для житомирян готують свято: два дні проводитимуть зиму і зустрічатимуть весну

  • 19 лютого, 2020 12:19
В останні вихідні лютого у Житомирі відбудеться свято, присвячене проводам зими і зустрічі весни. Впродовж двох днів 29 лютого та 1 березня на території гідропарку відбудуться традиційні народні гуляння з цікавими заходами для дорослих та для дітей.

Рішення про організацію та проведення свята прийнято сьогодні, 19 лютого, членами виконавчого комітету, передає пресслужба міської ради.
 

«Будуть розміщені святкові локації: виставка майстрів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва, святковий ярмарок продуктами продовольчого та непродовольчого характеру, фуд зони. А також будуть розміщені казкові фотозони та дитячі лабіринти з сіна, проведення майстер-класів від майстрів народного мистецтва, показові виступи спортивних федерацій та спортивних клубів нашого міста. На центральному вході в гідропарк гостей свята будуть зустрічати актори-аніматори Житомирського обласного лялькового театру, всіх гостей  запрошуватимуть на частування млинцями. Працюватиме польова кухня, яка безкоштовно пригощатиме польовим чаєм та картоплею», - зазначила Ілона Колодій, начальниця управління культури міської ради.


З її слів, основні святкові заходи будуть відбуватися на центральній сцені 1 березня, яка буде розташована напроти адмінбудівлі гідропарку. У концертній програмі візьмуть участь творчі колективи міста та Житомирської області.

За програмою свята, у перший день гулянь - святковий ярмарок, виставка майстрів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва, проведення майстер класів, частування млинцями. 

Обрядові ж дійства пройдуть у другий день святкування.  
Поділитись

Новини по темі: