25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • 2 млн кілометрів за 20 років: далекобійник з Житомирщини отримав почесну нагороду. ВІДЕО

2 млн кілометрів за 20 років: далекобійник з Житомирщини отримав почесну нагороду. ВІДЕО

  • 12 лютого, 2020 10:26
Далекобійник з Романівського району В’ячеслав Бондар отримав відзнаку "Водій міжнародник". Відповідний диплом чоловікові вручили від Міжнародного Союзу Автомобільного Транспорту (місто Женева). 

Таку відзнаку дають водіям, які проїхали понад мільйон кілометрів без дорожньо-транспортних пригод та без порушення митних правил, інформує Суспільне.

В’ячеслав Бондар працює водієм-далекобійником понад 20 років. Вперше сів за кермо у 1999 році. 
 

"Коли їжджу, то роззуваюся, бо вже так звик. Прямо у шкарпетках,мені так краще. Спочатку було трохи тяжко,але як кажуть - людина звикає до всього, потихеньку і все. Зараз уже навіть коли підеш у відпустку, десь днів п’ять побудеш і вже знову хочеться на роботу. На такій машині мені ще легше їхати ніж на легковій. Тут і обзор кращий і оцінити ситуацію краще. На легковій я їхав на відпочинок 800 кілометрів і мені вже було важко", - розповів чоловік.


Починав їздити водій на КамАЗі, а нині їздить на "DAF" євро 5. Щоразу він бере в дорогу флешку з українською музикою та приготовані дружиною банки з борщем. На час відрядження автомобіль перетворюється на міні-квартиру, де за словами В’ячеслава, є все необхідне.

За роки роботи чоловік проїздив понад 2 мільйони кілометрів без порушення правил дорожнього руху.

"Треба проїхати 1 мільйон кілометрів без грубих порушень правил дорожнього руху. Мені коли вручили цю відзнаку я був приємно здивований та вражений. Емоції були неймовірні! Коли їздиш потрібно завжди пам’ятати, що найвищою цінністю є людське життя", - говорить В’ячеслав Бондар.
 
Поділитись

Новини по темі: