23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Фонд енергоефективності допомагатиме утеплювати багатоповерхівки Житомира

Фонд енергоефективності допомагатиме утеплювати багатоповерхівки Житомира

  • 11 лютого, 2020 12:58
Житомирська міська рада 11 лютого підписала Меморандум про співпрацю з Фондом енергоефективності. Про це в соцмережі заяивив міський голова Сергій Сухомлин.

Церемонія підписання відбулася під час презентації Програми підтримки енергоефективності в багатоквартирних будинках «Енергодім», що цього дня пройшла для регіональних ОСББ.

Передбачається, що спільна діяльність сторін сприятиме економії споживання енергетичних ресурсів та витрат на комунальні послуги об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), поліпшенню зовнішнього вигляду будівель, продовженню терміну їх експлуатації, підвищенню рівня комфорту та умов проживання у будинках, а також збільшенню їх вартості.
 

«Енергоефективність — не просто тренд, а вимога часу. Завдяки її впровадженню ми зробимо життя мешканців Житомира комфортним. Сьогодні підписали Меморандум про співпрацю між Фондом енергоефективності та Житомирською міською радою. Це важливий крок. Фонд надаватиме підтримку ОСББ у реалізації заходів з термомодернізації багатоквартирних будинків, осучаснення систем централізованого опалення, котелень, а також допомагатиме залучати банківське фінансування для ремонту житлового фонду», – сказав мер Житомира.


Меморандуми сьогодні підписали також очільники Коростеня, Новоград-Волинського та Малина.







 
Поділитись

Новини по темі: