29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Депутати Житомирської міськради не захотіли виділяти додаткові кошти на «Спартак Арену»

Депутати Житомирської міськради не захотіли виділяти додаткові кошти на «Спартак Арену»

  • 10 лютого, 2020 9:37
Депутати міськради не підтримали рішення щодо виділення 838 тис. грн з міського бюджету на завершення реконструкції стадіону «Спартак Арена». Кошти було необхідні для отримання 7,5 млн грн співфінансування з Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР).

Як повідомляє сайт Житомир інфо, питання розглядали на позачерговій сесії Житомирської міської ради 7 лютого під час внесення змін до міської програми будівництва. Пропозицію двічі ставили на голосування, але необхідних 22 голоси вона так і не набрала.

Після першого провального голосування слово взяв голова бюджетної комісії Юрій Мойсеєв.
 

«Звісно, ми можемо переживати за будь-які витрати й думати – дасть нам держава кошти чи ні, бо в держави важкі часи. Але тут вже держава кошти дає, прийняте рішення про співфінансування 7,5 мільйонів, нам просто треба виділити свою частину у 840 тисяч – 10% від загальної вартості. І ми не приймаємо рішення, це нонсенс. А потім з міського бюджету виділимо 8,5 мільйонів й будемо «задоволені», - сказав Юрій Мойсеєв.


Після цього депутати проголосували за те, щоб повернутися до голосування за цю пропозицію, але під час самого голосування знову не вистачило голосів й депутат Любов Цимбалюк відразу ж попросила слово.

«Справа в тому, що ми до цього часу не почули ніякого звіту щодо того, що там зроблено, як там зроблено, які там проблеми. Доповідайте на комісіях перед тим, як виносити таке питання на голосування. А то спочатку розмови про якісь проблеми, а потім – давайте виділимо кошти. Давайте спочатку розберемося, що вже там зроблене, що потрібно ще зробити і на чергову сесію винесемо це питання», - пояснила своє неголосування за виділення 838 тис. грн Любов Цимбалюк.

Нагадаємо, 22 серпня 2019 року в Житомирі офіційно відкрили стадіон «Спартак Арена». На реконструкцію спортивного об'єкту витратили близько 45 мільйонів гривень.
Поділитись

Новини по темі: