20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Будівництво у Житомирі заводу з переробки сміття зрушило з мертвої точки. ФОТО

Будівництво у Житомирі заводу з переробки сміття зрушило з мертвої точки. ФОТО

  • 10 лютого, 2020 8:51
Хорватська компанія закінчує виробництво обладнання для нового сміттєпереробного заводу у Житомирі. Про це на своїй сторінці у Facebook заявив міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

"Класний проєкт для найкращого міста. Хорватська компанія "Текнікс" закінчує виробництво обладнання для проектування сміттєпереробного заводу в Житомирі. З березня починається будівництво виробничих цехів. Важко бути першими. Це не язиками в соцмережах чесати. Житомир знову буде першим в Україні. І це драйв! Також хорвати шукають партнерів для виготовлення обладнання для переробки відходів та сміттєвозів у Житомирі. Хто готовий?", - йдеться у дописі Сухомлина.

Як повідомляв "Журнал Житомира", завод збираються збудувати на околиці Житомира. 26 липня 2018 року під час сесії міської ради ТОВ "МС Соціальний Проект" отримало дозвіл на розробку проекту землеустрою по відведенню 5 га землі на провулку Складському, 20. 8 листопада 2018 року депутати міської ради передали компанії цю земельну ділянку в оренду на 20 років. У квітні 2018 року мер Житомира, депутати міської ради та представники приміських ОТГ їздили до Словенії, щоб подивитися, як там працюють сміттєпереробні підприємства.

Раніше мер Житомир говорив, що завод побудують і відкриють до кінця 2019 року, проте Сухомлин не виконав обіцянку.








Фото зі сторінки Сергія Сухомлина
 
Поділитись

Новини по темі: