28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Рятуючись від поліції молодий чоловік вистрибнув з вікна другого поверху і розбився на смерть

Рятуючись від поліції молодий чоловік вистрибнув з вікна другого поверху і розбився на смерть

  • 5 лютого, 2020 14:47
Вчора 4 лютого піздно ввечері, у Бердичеві, під час сімейного конфлікту 35-річний чоловік вистрибнув у вікно квартири на другому поверсі та отримав травми, несумісні з життям. На місці події працювали поліцейські місцевого відділення, викликані сусідами через дебош в оселі. 

“Повідомлення про сімейний конфлікт надійшло до поліції 4 лютого близько 20:56 від 58-річної жительки райцентру. Коли на місце прибули працівники групи реагування патрульної поліції місцевого відділення, заявниця повідомила, що син (а саме він  у стані агресії через зловживання алкоголем погрожував їй) уже втихомирився, тому допомога правоохоронців не потрібна.

Утім близько півночі цієї ж ночі до поліції надійшло повідомлення від інших жителів того ж багатоквартирного будинку про бешкет у квартирі попередньої заявниці. За словами сусідів, син жінки, перебуваючи, ймовірно, у стані алкогольного делірію,  знову дебоширить та погрожує їй сокирою та ножем”, – йдеться у повідомленні.


На місце події виїхали посилені групи реагування патрульної поліції Бердичівського відділу та Управління поліції охорони, які упродовж пів години вели перемовини із агресивно налаштованим чоловіком, який закрився у квартирі, та спонукали його заспокоїтись і вийти.

У момент, коли в помешкання заходили поліцейські, чоловік кинув у них металевий вішак, а  сам вистрибнув у вікно і через балкон переліз на пристінну газову трубу. Далі намагався пересуватись по ній, але не втримався і впав на металевий паркан.

Поліцейські відразу викликали на місце швидку медичну допомогу для госпіталізації чоловіка, однак отримана ним травма виявилась несумісна з життям.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Також проводиться перевірка алгоритму дій поліцейських.

Про загиблого відомо, що він раніше проходив лікування у спеціалізованій лікарні.

Нагадаємо, у Житомирі 10 жовтня минулого року, 17-річний юнак вистрибнув з вікна квартири на 6 поверсі. З тяжкими травмами його госпіталізували в лікарню. 
Поділитись

Новини по темі: