29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Ілона Колодій - єдиний претендент на посаду начальника управління культури Житомирської міськради

Ілона Колодій - єдиний претендент на посаду начальника управління культури Житомирської міськради

  • 29 січня, 2020 14:41
  • 2
Минулого тижня відбувся конкурс на заняття вакантної посади начальника управління культури Житомирської міської ради. Але інтрига тягнеться і досі. 

Ще на початку січня 2020 року був завершений прийом документів від претендентів на посаду начальника управління культури Житомирської міської ради. З претендентів виявилася тільки одна особа. 

На ресурсі НАЗК була оприлюднена тільки одна декларація кандидата на посаду начальника управління культури – Ілони Колодій (Пурлієва), яку вона подала 2 січня 2020 року. 

Претендентка на посаду начальника управління міської ради вказала чотири власні фірми: 
  • ТОВ «Глорія Івентс» з основним видом діяльності – організація інших видів відпочинку та розваг; 
  • ТОВ «Коло Дій груп» – діяльність у сфері радіомовлення; 
  • ТОВ «Сі Ес Ей Груп – виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм; 
  • ПП «Колодій продакшн» з діяльністю у сфері рекламних послуг. 

Дві останні фірми належать її чоловікові: власником «Сі Ес Ей Груп» є Колодій Євген Михайлович, у «Колодій продакшн» два співвласники – Колодій Євген Михайлович та Годована Руслана Іванівна. 
 
І вже 22 січня 2020 року пройшов конкурс на посаду начальника управління культури всього з однією претенденткою – Ілоною Колодій. Конкурсантка пройшла всі випробування, але на стадії прийняття рішення конкурсною комісією був взятий тайм-аут до п’ятниці. Але і у п’ятницу, і наступного понеділка інтрига продовжувала зберігатися.

"На даний час, з власних джерел, нам стало відомо, що конкурсна комісія рекомендувала міському голові м. Житомира укласти з Ілоною Колодій контракт із випробувальним терміном два місяці", - пише кореспондент газети 20 хвилин Руслан Мороз. 


Але, як нам повідомили у міськраді, самого розпорядження міського голови Сергія Сухомлина ще немає. Тож інтрига продовжується. Чи підпише Сергій Сухомлин розпорядження про укладення контракту з Ілоною Колодій на посаду начальника управління культури Житомирської міської ради – стане відомо зовсім скоро. 

Нагадаємо, що попередня начальниця управління культури Ніна Рябенко звільнилася наприкінці травня 2019 року. Вона очолювала управління з листопада 2016 року. 

Влітку 2019 року у Житомирській міській раді вже проводили конкурс на посаду начальника управління культури Житомирської міської ради: тоді було шість претендентів, з яких двоє кандидатів – Юлія Закаржевська (Кручак) та Наталія Журбей – дійшли до співбесіди, але конкурсна комісія 16 липня не обрала переможця, і конкурс було оголошено повторно. 

 



Ілона Колодій Пурлієва

Ілона Колодій Пурлієва

Ілона Колодій Пурлієва

Ілона Колодій Пурлієва
Ілона Колодій, фото зі сторінки Інстаграм
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

29 січня, 2020 18:48:11

Оце керівником управління культури?????

Денис Корольчук
29 січня, 2020 21:05:56

Норм конкурсы с 1ним участником.Гоу составлю конкуренцию.Куда документы подавать?