19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області хлопець влаштувався працювати в магазин, а потім обікрав його

У Житомирській області хлопець влаштувався працювати в магазин, а потім обікрав його

  • 23 січня, 2020 11:25
У місті Овруч Житомирської області 22-річний хлопець влаштувався продавцем у магазин, а після кількаденного стажування обікрав його. Про це інформує ГУНП Житомирщини.

"21 січня до Овруцького відділення поліції звернувся місцевий підприємець із повідомленням про крадіжку з його магазину. Чоловік розповів, що виявив нестачу коштів, комплектуючих та карток поповнення рахунків мобільних операторів. Сума завданих збитків склала майже 6 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські не виявили на місці події пошкоджень дверей чи вікон або інших слідів незаконного проникнення до приміщення. Натомість з’ясували, що деякий час у крамниці проходив стажування місцевий житель, і саме цього дня не вийшов на свій вже офіційний робочий день. 

Правоохоронці встановили його особу та розшукали 22-річного парубка. Хлопець визнав свою провину, у нього вилучили частину зниклих з магазину товарів.

Нині триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Парубку може загрожувати штраф або виправні роботи, арешт на строк до 6 місяців,або позбавлення волі на строк до 3 років.
Поділитись

Новини по темі: