16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Міністр у справах ветеранів і тимчасово окупованих територій відвідала Житомир. ФОТО

Міністр у справах ветеранів і тимчасово окупованих територій відвідала Житомир. ФОТО

  • 20 січня, 2020 16:57
Сьогодні, 20 січня, в Житомирі з робочим візитом перебував міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда.

За інформацією Житомирської ОДА, спершу урядовець вшанувала пам’ять загиблих учасників АТО/ООС на Смолянському військовому кладовищі у Житомирі. Там знаходиться 39 могил померлих внаслідок поранень Героїв Житомирської області. Серед них тут поховані п’ять «кіборгів» – захисників Донецького аеропорту.
 

«Сьогодні на Житомирщині з робочою поїздкою. І почали з правильних речей – вшанування пам’яті воїнів. Адже Житомирська область надала найбільшу кількість демобілізованих. Поспілкувалися із родинами загиблих, саме так розумієш весь спектр проблем, який турбує людей», – зазначила Оксана Коляда.


Згодом міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій провела зустріч з керівництвом області та учасниками АТО/ООС, ветеранами військових конфліктів. Під час зустрічі Коляда заявила, що міністрество планує зосереджувати зусилля на розвитку військового шпиталю в Бердичеві.

«Буду зосереджувати свої зусилля на розвитку Бердичівського шпиталю. Це буде один із військових шпиталів, який буде отримувати оплату за медичні послуги та увійде до другої хвилі реформи охорони здоров’я», – зазначила Оксана Коляда.















Поділитись

Новини по темі: