19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У лісі на Житомирщині знайшли труп чоловіка: вбивцею виявився 19-річний хлопець

У лісі на Житомирщині знайшли труп чоловіка: вбивцею виявився 19-річний хлопець

  • 11 січня, 2020 15:12
У лісі в Радомишльському районі Житомирської області 10 січня виявили тіло чоловіка із ознаками насильницької смерті. Правоохоронці швидко встановили особу ймовірно вбивці і затримали його. 

"Під час огляду тіла загиблого, як з’ясувалось 47-річного жителя с. Городок, були виявлені численні травми голови та усього тулубу. Причину смерті встановлюють судово-медичні експерти", - інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.

У рамках досудового розслідування поліцейські здійснили комплекс необхідних для розкриття зухвалого злочину заходів.
 

"Встановивши особу загиблого, ми швидко зібрали відомості, що дозволили відтворити останню добу його життя. Так, стало відомо, що напередодні чоловік повертався маршрутним автобусом до свого села з Київської області. Останнім, хто міг бачити його живим, був ще один пасажир, який вийшов разом із потерпілим під час зупинки маршрутки. Особу молодика та його місцезнаходження ми також з’ясували. У ході перевірки і було викрито його причетність до тяжкого злочину", - повідомив заступник начальника ГУНП Житомирщини В’ячеслав Пашковський.


19-річного жителя с. Біла Криниця правоохоронці розшукали на місцевому підприємстві, де він тимчасово працював. За місцем його проживання були вилучені речі, які вказували на можливу причетність до вбивства чоловіка та мобільний телефон загиблого. 

У ході досудового розслідування встановлено, що молодик нетверезим сів в автобус і проспав свою зупинку. Врешті вийшов разом із потерпілим. У результаті раптового конфлікту побив чоловіка і забрав його мобільник. 

Нині молодика взято під варту. За чинним законодавством затриманому може загрожувати покарання від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.
Поділитись

Новини по темі: