19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Три людини загинули в результаті ДТП на Житомирщині

Три людини загинули в результаті ДТП на Житомирщині

  • 2 січня, 2020 11:45
В останній день 2019 року та в перший день 2020-го на Житомирщині сталися дорожньо-транспортні пригоди, в яких загинули три людини. Як стало відомо "Журналу Житомира", перша ДТП сталася сталася 31 грудня у селі Романівка Бердичівського району.

"За попередньою інформацією, 54-річний водій автомобіля Citroen C-Crosser виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення із автомобілем ВАЗ-2121, що рухався йому назустріч", - повідомили у ГУ Нацполіції.

Унаслідок ДТП 73-річна пасажирка ВАЗівки від отриманих травм загинула на місці події. 40-річного водія із чисельними тілесними ушкодженнями було госпіталізовано до реанімаційного відділення Бердичівської лікарні, проте вже за кілька годин чоловік помер.

Крім того, травми різного ступеню тяжкості отримали 38-річна пасажирка ВАЗу та 60-річна пасажирка й водій Citroen.

Ще одна фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 1 січня на автошляху Виступовичі – Житомир, поблизу с. Топорища Хорошівського району.
 

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля Opel Combo, 30-річний житель Коростенського району, рухаючись у напрямку Житомира, здійснив наїзд на жінку, яка перебувала на проїжджій частині дороги", - говорять правоохоронці.


Унаслідок ДТП жінка загинула на місці події. Поліцейські встановили особу загиблої - 82-річна жителька смт. Нова Борова.

Нині правоохоронці встановлюють усі причини та обставини ДТП у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 246 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.
Поділитись

Новини по темі: