26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • За смерть 9 працівників житомирського ТТУ судитимуть водія фури

За смерть 9 працівників житомирського ТТУ судитимуть водія фури

  • 18 грудня, 2019 8:58
У Житомирській області судитимуть водія вантажного автомобіля, який протаранив пасажирський автобус, унаслідок чого загинуло 9 працівників житомирського ТТУ.

Як повідомляв "Журнал Житомира", жахлива ДТП сталася вночі 23 вересня на 250 км автодороги Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі.

Встановлено, що водій автомобіля DAF з напівпричепом (цистерна з газом), рухаючись у напрямку Житомира, не впорався із керуванням та здійснив наїзд на задню частину автобуса Neoplan 316, який був припаркований на узбіччі та частково на правій смузі руху автодороги.



Унаслідок дорожньо-транспортної події 9 пасажирів автобуса загинули на місці, ще 16 осіб, у тому числі водій вантажного автомобіля, одержали травми різної тяжкості.
 

"Органом досудового розслідування зібрано матеріали, на підставі яких водія обвинувачують у тому, що він, будучи неуважним до дорожньої обстановки та її змін, спричинив смертельну дорожньо-транспортну подію", - говорять у прокуратурі.


Прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) КК України. Справу розглядатиме Новоград-Волинський міськрайонний суд.
Поділитись

Новини по темі: