27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • ДБР розслідує на Житомирщині ще одну фатальну ДТП, яку влаштував поліцейський

ДБР розслідує на Житомирщині ще одну фатальну ДТП, яку влаштував поліцейський

  • 16 грудня, 2019 11:36
ДБР повідомило про підозру правоохоронцю, з вини якого у дорожньо-транспортній пригоді на Житомирщині загинула людина. Про це повідомляється на сайті Держбюро.

«Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, повідомили про підозру поліцейському роти поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Житомирській області. Правоохоронець підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть людини», - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, поліцейський за кермом автомобіля Volkswagen Passat з двома пасажирами, не вибрав безпечну швидкість, виїхав за межі проїзної частини дороги і скоїв зіткнення з деревом. 

У результаті ДТП один пасажир помер на місці пригоди, другий отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Кваліфікація події: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони  спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Як повідомляв «Журнал Житомира», слідчі ДБР розслідують обставини смертельної ДТП, що сталася в місті Чуднові Житомирської області за участю працівника місцевого відділення поліції.
Поділитись

Новини по темі: