29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Роботу в Житомирі тепер можна знайти за допомогою інтерактивної карти

  • 12 грудня, 2019 9:54
Для зручності в пошуку роботи фахівці міського центру зайнятості створили інтерактивну карту вакансій Житомира та передмість. Про це повідомляє Житомирський міський центр зайнятості.

Карта надає можливість дистанційно за допомогою гаджетів чи персонального комп’ютера здійснювати пошук актуальних вакансій.

У центрі зайнятості пояснили, як користуватися інтерактивною картою

"Зайшовши на фейсбук-сторінку Житомирського міського центру зайнятості або за посиланням https://www.google.com/maps/d/viewer… можна здійснити пошук вакансій шляхом переміщення курсору вулицями міста (на карті логотипом служби зайнятості позначені місця, де шукають працівників), або ввівши в пошуковому полі ключові слова, наприклад, назву посади. При натисканні на вакансію з’являється спливаюче віконце з назвою роботодавця, завданнями та обов’язками, вимогами роботодавця до претендентів, розміром заробітної плати, контактними даними працедавців та фахівців центру зайнятості", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв "Журнал Житомира", 19 вересня 2019 року в Житомирі урочисто відкрили нову будівлю міського центру зайнятості, будівництво якого тривало 11 років.



 
Поділитись

Новини по темі: