26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • ДТП на Житомирщині: перекинувся пасажирський мікроавтобус, постраждали 8 людей. ФОТО

ДТП на Житомирщині: перекинувся пасажирський мікроавтобус, постраждали 8 людей. ФОТО

  • 26 листопада, 2019 9:44
Уночі 26 листопада на Житомирщині приватний мікроавтобус злетів у кювет, всі пасажири та водій отримали травми. Як стало відомо "Журналу Житомира", ДТП сталася на ділянці автодороги Київ – Ковель – Ягодин, у Лугинському районі.
 

"Близько 3 ночі до Лугинського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду із потерпілими. На місце події виїхали та нині працюють слідчо-оперативна група поліції та слідчі відділу розслідування ДТП Слідчого управління ГУНП в області", - інформує ГУНП Житомирської області. 


Попередньо встановлено, що 29-річний водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter, рухаючись у напрямку м. Києва, не впорався з керуванням, унаслідок чого транспортний засіб перекинувся і опинився у кюветі. 

Водій та 7 його пасажирів, жінки і чоловіки віком від 19 до 46 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Нині вони госпіталізовані до Коростенської та Лугинської районних лікарень. 

"Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.286. Усі обставини та причини, які призвели до дорожньо-транспортної пригоди, а також повні відомості про постраждалих нині встановлюються", - додають у поліції.







ФОТО: ГУНП
Поділитись

Новини по темі: