28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Демчік через суд домігся скасування догани і хоче довести, що його незаконно звільнили з ТТУ

Демчік через суд домігся скасування догани і хоче довести, що його незаконно звільнили з ТТУ

  • 22 листопада, 2019 9:58
Колишній начальник житомирського ТТУ Євгеній Демчик продовжує наголошувати, що його з посади звільнили незаконно. За його словами, суд вже скасував одну догану від міського голови.

Про це Євгеній Демчик написав 21 листопада в Блогах на «Журналі Житомира».

«Первая победа! Маленькая, но всё же. Вчера суд признал противоправным и отменил распоряжение мэра о привлечении меня к дисциплинарной ответственности. Минус один выговор. Впереди еще много дел. Одно знаю точно: никто из причастных к выдуманным актам проверки и к травле меня, как начальника трамвайно-троллейбусного управления, и клевете не уйдёт от ответственности», - написав Демчик.

Нагадаємо, 23 липня Євгенія Демчика відсторонили від займаної посади на час проведення службового розслідування. Під час одного з засідань наглядової ради КП ЖТТУ міський голова запевняв, що на підприємстві за завищеними цінами закуповується паливо та автобусні шини. 

Сам Євгеній Демчик неодноразово повідомляв про політичне підґрунтя конфлікту навколо підприємства, упереджене ставлення міського голови та ігнорування владою міста проблем КП ЖТТУ.  Під час його перебування на посаді, він мав публічний конфлікт з заступником міського голови Дмитром Ткачуком та директором КП «Житомиртранспорт» Іваном Фурлетом. Розпорядженням міського голови від 22.08.2019 Євгеній Демчик був звільнений з посади.

У вересні Демчик заявив, що оскаржує в суді своє звільнення. Контрольно-аналітичний відділ міськради після перевірки ТТУ заявив, що на підприємстві виявлені численні порушення і збитки понад мільйон гривень.
Поділитись

Новини по темі: