19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Голова Житомирської ОДА критикував колег через великі вихідні допомоги, а сам отримав понад 400 тисяч

Голова Житомирської ОДА критикував колег через великі вихідні допомоги, а сам отримав понад 400 тисяч

  • 21 листопада, 2019 14:59
Голова Житомирська ОДА Віталій Бунечко раніше критикував голів РДА, які при звільненні отримали по 290-600 тис грн вихідної допомоги. Проте, при звільнені з попередньої посади він сам отримав понад 400 тис. грн допомоги.

За інформацією сайту "Перший Житомирський", глава області задекларував 426,7 тис. грн вихідної допомоги при звільненні з Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях.

Примітно, Бунечко отримав допомогу одразу після звільнення і "забув" про це на три місяці. Згадав про необхідність декларування сум, які перевищують 50 прожиткових мінімумів, тільки зараз. Тоді як за законом, несвоєчасне подання декларації передбачає штраф у розмірі 50-100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

"Є такі чиновники, які знехтували своїми підлеглими та знайшли інший "шлях" в законі України. Ці голови РДА не лише набили власні кишені державними коштами, а "кинули" простих людей, які щодня працюють на державу, аби забезпечувати власну родину. Переконаний, що таким чиновникам взагалі не місце у владі чи політиці", - казав Віталій Бунечко.
Поділитись

Новини по темі: