2 травня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Виконком дозволив на одній з вулиць Житомира зрізати 13 дерев

Виконком дозволив на одній з вулиць Житомира зрізати 13 дерев

  • 20 листопада, 2019 10:39
Виконавчий комітет Житомирської міської ради дозволив зрізати 13 дерев на вулиці Грушевського (від Покровської до Перемоги), які заважають реконструкції тротуарів.

Таке рішення ухвалили на черговому засіданні міськвиконкому 20 листопада, повідомляє Житомир інфо.
 

«Є звернення від управління комунального господарства та управління транспорту у зв’язку з проведенням реконструкції тротуарів провести видалення 13 дерев на вулиці Грушевського. Ми вже мали досвід, коли намагалися зберегти дерева під час реконструкції інших тротуарів, проте деякі з них кореневою системою руйнують бортовий камінь і т.д. Тому було обстежено і вирішено видалити 13 дерев, які заважають якісному ремонту тротуару. Крім того, є рекомендації профільної комісії – обстежити решту дерев з приводу потреби у їх видаленні: частина похилились, частина коренями руйнує покриття і т.д.», - пояснила заступниця начальника комунального підприємства «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Тетяна Степаницька.


За її словами, замість видалених «Зеленбуд» має висадити нові дерева разом з ґрунтом. Окрім того виконком дозволив зрізати блакитну ялину біля ліцею №25 та дав дозвіл на кронування дерев на Михайлівській.
Поділитись

Новини по темі: